Ik heb een app!

De laatste tijd waag ik mij aan nieuwe dingen. Het maken van een website, het maken van een hoorspel en het runnen van een digitale winkel.
Sinds kort heb ik daar weer iets nieuws aan toegevoegd: een app.

En ik geloof warempel dat het weer gelukt is! Ik heb een werkende app waar je 2,5 uur lang kunt luisteren naar mijn stemmetjes, vertelling, onnozele grapjes en serieuze zaken die horen bij de verhalen over Daniel en Noach.

Voordat je denkt dat ik de ambitie heb websitebouwer te worden of app-ontwikkelaar: dat is niet zo.
Ik ben echt niet handig… Maar ik heb wel de drive en lol om die eeuwenoude bijbelverhalen dichterbij kinderen en gezinnen te brengen. En dat doe ik dus met die stemmetjes, grapjes, en een app. Want ja, mijn kinderen zijn veel handiger met apps dan ik, dus die weten wel hoe ze dat vervolgens moeten gebruiken.
2,5 u luisterplezier hebben we inmiddels gemaakt. En dat is heel handig…! Tijdens een lange autorit als je kinderen naast elkaar op de achterbank moeten zitten. Of tijdens het avondeten als je geen gezeur wil bij het bijbel lezen. Of gewoon als de verveling toeslaat. Dan is er dus de app. Das wel schermpje, geef ik toe. Maar dan zonder beeld. Dus dan mag het. Toch?

Check De Bijbel om je oren. Vanaf 3,- per maand ben je lid en kun je dus ALLES luisteren. En dus alles uitproberen. En dat is heel handig deze vakantie.

En wil je meer weten over wat De Bijbel om je oren nou is? Check dan dit filmpje ⬇️:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s