Fars de grondgraver

Mijn eerste boek is een feit!
Fars de grondgraver ligt nu in de christelijke boekwinkels en is te bestellen via Scholten Uitgeverij. En zelfs bij bol.com:-) Maar hier bestellen kan ook, dan stuur ik je het boek eigenhandig en gesigneerd toe.

Fars de grondgraver is een sprookjesachtig verhaal voor kinderen van 4 tot 100 jaar en ouder. En heeft als motto: “Er is altijd wel een luikje naar het licht.”

Fars woont onder de grond. Daar is het donker en klein en muf. Het eten is er verschrikkelijk smerig. Fars wordt er steeds chagrijniger van.
Zijn oom Gosse droomt over een prachtige plek om te wonen. Met het lekkerste eten. Daarom stuurt hij Fars op pad om op zoek te gaan naar die mooie plek.
Samen met zijn schep graaft Fars zich een weg langs glibbers, grubbels en gronders en door gangen, holletjes en tunnels. Het avontuur tegemoet. Zal hij die mooie plek ooit vinden?
Voor meer info, kijk dit filmpje.

Emma de Zwaan van Held en Bloem producties maakte de prachtige illustraties.

“Wat hebben jullie samen bijzonder werk afgeleverd. Echt een mooi vormgegeven, spannend, humoristisch en tof boek. Je puntige schrijfwijze maakt het moeilijk om te stoppen met lezen 😅. Gaaf om jouw dynamiek in de teksten te herkennen. You’ve got a gift!”

“Iedere avond weer genieten. Ik baal als hij straks uit is.”

“Wat is je boek prachtig, Mijn dochter las hem vanavond in bed al voor de 2de keer😊 en zelfs in haar gebed vroeg ze of ze maar veel naar het licht mocht kijken, dat dat toch echt de boodschap was.”


 

En… muziektheater Over Schapen Enzo maakte er een mooie interactieve kindervoorstelling over. De liedjes van deze voorstelling zijn te koop via een download. Er zitten meteen ook een paar kleurplaten, backingtracks, na-praat-vragen & doe-opdrachten in deze download. Zodat je thuis of in de klas nog verder kunt met het verhaal. Deze download kun je hier ook bestellen, in combinatie met het boek. 

Bestellen? Dat kan:
– Het boek kost €16,95 en incl. verzendkosten € 21,45.
– De download met liedjes kost los € 5,00
– Het boek (incl verzendkosten) + de download kost € 24,50
En het boek zonder verzendkosten + de download kost  € 20,00 (handig als je in de buurt woont en je het boek op kan halen)

Meer informatie over de  theatervoorstelling Fars de grondgraver voor basisscholen, kerken, vakantiebijbelweken en meer, vind je hier.