Kerst-podcast

Hoe ging dat nou precies? Die herbergier van Bethlehem… was hij nou gewoon niet zo gastvrij en had hij dus het verkeerde beroep gekozen? Of wilde hij gewoon geen bevallingen in zijn tent? Of was het echt zo vol?

Zo vlak voor Kerst maakten we een luisterverhaal vanuit de herberg.
Met alles erop en er aan: dus inclusief schnabbeloptreden en de herberg-meezing-hit, de dreiging en aanwezigheid van de Romeinse vijand én de volle stamtafel van gasten met nieuws over de mogelijke bevrijder.

Ezra, het kind van de herbergier, vertelt, beleeft en ziet. Rent tussen alle bedrijven door met wijn en bitterballen. En sleept je aan je oren mee het verhaal in. Ook als een ietswat gespannen Jozef en een hoogzwangere Maria aankloppen. Ze vragen om gastvrijheid.
Wat te doen?

In de bijbel staat niet heel veel over die herberg. Wel dat daar geen plek was.
Hoe dat ging? Dat maakt me nieuwsgierig. Want iemand heeft iets gezegd, gedacht, gedaan.
In onze Kerstaflevering van De Bijbel om je oren nemen we je daarin mee. En brengen we het Kerstkind even heel dichtbij….

***

De Bijbel om je oren nog nooit gehoord? Check de website. Want velen gingen je al voor en lieten zich met aan hun oren meeslepen met deze nieuwe manier van bijbelverhalen beleven. Het is voor kinderen, maar stiekem ook leuk voor ouder(s).

En… nog wat anders: we hebben nog tot 1 januari een hele toffe december-actie.
Je kunt lid worden van De Bijbel om je oren voor maar 3,- per maand. Of 30,- per jaar. Als je lid bent krijg je toegang tot alle afleveringen: 3,5 u luisterplezier en verhalen over Daniel, Noach en Ontmoetingen met Jezus.
Ik doe niet aan ingewikkelde opzegtermijnen, dus een maandje uitproberen mag ook.

Na 1 januari 2023 verandert de prijs. Dus grijp je kans om dit hoorspel samen met je kinderen, kerk, klas nog even uit te proberen. Een goede Kerst(vakantie) tip toch?


De Bijbel om je oren nog nooit gehoord? Check de website. Want velen gingen je al voor en lieten zich met aan hun oren meeslepen met deze nieuwe manier van bijbelverhalen beleven. Het is voor kinderen, maar stiekem ook leuk voor ouder(s).


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s