Nieuw!

In het kader van ‘een-nieuw-jaar-dus-nieuwe-dingen-durven-doen’ heb ik mezelf gewaagd aan het maken van een website. Nu ben ik niet zo’n durfal op digitaal gebied, dus dit was echt wat je noemt een ‘avontuur’. En eigenlijk dacht ik, dat gaat me niet lukken. Maar ik vermoed nu, tegen al mijn verwachtingen in, dat het gelukt is!

Dus verbaas je met mij. Bij dezen nodig ik je van harte uit om om het hoekje te komen kijken van dit nieuwe digitale informatiehuisje. Zie het als een housewarming en doe je tegoed aan kamertjes met luisterfragmenten of digitale tegeltjeswijsheid (zinnig en onzinnig). En oh ja, als welkom ga ik ook rond met een dienblad met hapjes van liedjes en een hoorspel. Als je een berichtje achterlaat, krijg je die in je inbox mee naar huis.
Welkom dus! En neem gerust je hele familie mee.
Deze oranje letters zijn de ingang.

Leave a Reply