Kerst projectje

En toen waren de afgelopen weken opeens vol met Kerst. Begin oktober bedachten we met Over Schapen Enzo dat het wel leuk zou zijn om een digitaal Kerstpakketje te maken. We hadden tenslotte net onze Fars-de-grondgraver-download af en hadden de smaak dus goed te pakken. Omdat er qua voorstellingen een voortdurende onzekerheid blijft of ze wel of niet gespeeld kunnen worden dachten we: ‘Kerst moet gevierd’. En dus hebben we de afgelopen weken een tof pakketje gemaakt met kerstliedjes, kerstverhaal, Kerstquiz. En wat ook al tof was: onze mannen (van Ilse en mij) deden ook mee. En dat leverde mooie studio-opnames en prachtige tekeningen, kleurplaten en illustraties.

En gisteren… was het af! En konden we het sturen naar de eerste bestellers.
Een boordevolle download zodat je straks met je gezin tussen de kalkoen en gourmetgangen door even ouderwets kneuterig samen het Kerstverhaal kunt lezen/kleuren/knutselen en beleven. En je tijdens het koken en het uitbuiken en afwassen samen mee kunt zingen en dansen.
Trouwens al dit materiaal is ook heel goed in te zetten voor kerken en scholen. Hoe de Kerst van 2020 ook zal zijn, #Kerstmoetgevierd.
Bij dezen ons steentje.
Meer info, kijk hier.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s