Fars naast Lucado!

Kreeg ik ineens een toffe foto geappt!
Mijn boek Fars de grondgraver staat in de boekwinkel gewoon naast ‘Niemand is als jij’ van Max Lucado. Het boek wat mede-inspirator was voor Fars. Omdat ik ‘Niemand is als jij’ zo’n heerlijk simpel en toch diepgaand universeel verhaal vindt. Dat voor kinderen bedoeld is, maar stiekem voor de mee-lezende ouder net zo leerzaam en raak is. Dat dubbele effect hoop ik voor Fars ook.
Ik vind dit dus een hele toffe plek voor dit boek!
Oh en trouwens, we mogen deze maand met Fars weer een aantal keer de theatervloer op met Over Schapen Enzo. Ook al een goeie combi:-)

Meer info over Fars de grondgraver: zie hier.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s