Bijbel om je oren!

Welkom bij mijn nieuwste project: De Bijbel om je oren!

De Bijbel om je oren! is speciaal voor kinderen. Een hoorspel 2.0 met spannende vertelling, nieuwe liedjes en checkvragen.  Voor tijdens het spelen, in de auto onderweg, op zondag  nu je even niet naar de kerk kunt of voor het slapen gaan. Of samen met je hele klas of in de kerk, zodra het weer mag:-)  En voor ouders ook stiekem leuk om mee te luisteren.

Waar gaat het verhaal over?
Het eerste verhaal om je oren gaat over Daniël. Daniël  is een gewone jongen. Maar op een dag verandert zijn leven compleet. Het leven van hem en zijn drie vrienden wordt totaal op zijn kop gezet. Misschien herken je dat gevoel ook wel in deze tijd…

Wat gaat het worden?
Het Bijbelverhaal van Daniël is opgedeeld in luisterhoofdstukken van ongeveer  8 minuten. Een fijne spanningsboog. Daniël zal gaan bestaan uit 8 of 9 hoofdstukken.
Op dit moment is hoofdstuk 1 af en de andere hoofdstukken zijn volop in de maak.

Nieuwsgierig? Luister hier voor een eerste indruk. Anderhalve minuut met fragmentjes van het verhaal.  

Waarom maak ik dit?
Ik hou van Bijbelverhalen en vind het belangrijk dat deze verhalen steeds weer verteld worden. Maar soms zoek je even een andere manier. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een vrolijke en beeldende manier om het verhaal opnieuw tot leven te brengen en om  iets over God te leren. Met je oren, zodat er ruimte blijft voor je eigen fantasie.

Samen met mijn man Henk Doest die een studio aan huis heeft, en onze  kinderen als publiek, werden we samen door dit verhaal meegenomen. Hopelijk jij ook!

Meer horen?
Deel dit bericht met deze geluidsteaser via je social media, en krijg volgende week hoofdstuk 1 gratis toegestuurd.  De verdere hoofdstukken zullen daarna te bestellen zijn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s