Hoorspel in de maak!

Het is een gekke tijd. Stond mijn agenda eerst vol met voorstellingen door het hele land, is deze  nu leeg geveegd door corona. Dat is schakelen en even wennen. Wat kan er nog wel qua werk, wat kan er even niet. Spelen kan even niet. Maar… schrijven is  thuis, en dat kan wel!

Fars de grondgraver, mijn eerste boek is net uitgekomen in februari. En veilig te lezen:-)
Een ander schrijf-idee wat al heel lang op de plank in mijn hoofd en op mijn computerplank ligt, is het maken van een hoorspel. En daarom ben ik daar de afgelopen weken maar volop ingedoken. Inmiddels heb ik samen met Henk de eerste aflevering opgenomen.

Wat het gaat worden? Een vrolijke, educatieve vertelling over de avonturen van de bijbelse Daniël. Daniel en zijn vrienden vertellen, ruziën, leren levenslessen en maken grapjes. De verbeelding op je oren met liedjes, dialogen en checkvragen. Geschikt voor kinderen, kerken, scholen of om  thuis als gezin samen naar te luisteren. Het hele levensverhaal van Daniel (hoofdstuk 1 t/m 6 van dit Bijbelboek) opgedeeld in geluidsbrokjes van een minuut of acht.

Nieuwsgierig? Wil je op de hoogte gehouden worden of wil je het bestellen? Of wat dan ook, laat het me weten. Aflevering 1 is zo goed als af.

Hier een klein fragmentje…

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s