Blog voor NBG

Als ik afgelopen jaar vergelijk met een tuintje, dan stond het vanaf maart ineens vol met het corona-onkruid: stress, ziekte en zorg. Veel kon niet worden geplant of kon niet groeien. Mijn persoonlijke tuin was opeens behoorlijk leeg komen te staan. Ik ben theatermaker en bijna alle voorstellingen konden niet meer gespeeld worden. 
En toch… toch oogst ik ook dankbaarheid. Want opeens kwam er ruimte in mijn tuin voor een idee. Een idee dat ik graag een keer wilde planten, maar waar ik niet genoeg ruimte voor had.
..”

Ik mocht een blog schrijven voor het Nederlands Bijbelgenootschap, over ‘De Bijbel om je oren’.
De hele blog vind je hier.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s