De Bijbel om je oren – serie 2

Het najaar is van start, en ik ben weer in een aantal Bijbelverhalen gedoken. Lezen, uitpluizen, achtergrondinformatie… en schrijven! En daarmee ontstaat langzaam serie 2 van De Bijbel om je oren. Deze keer maken we een serie van 5 afleveringen over hoofdstuk 4-6 van het Bijbelboek Daniël. Prachtverhalen, stuk voor stuk: Koning Nebukadnezar als een wild dier, een schrijvende hand op de muur en natuurlijk: de leeuwenkuil.
We nemen ze onder de loep en bewerken ze op z’n ‘Bijbelomjeorens’: met spannende vertelling, nieuwe liedjes, humor en natuurlijk weer checkvragen. Zodat kinderen, thuis, op school en in de kerk, ook deze verhalen op weer een nieuwe en vrolijke manier kunnen ‘horen’. En zo maken we al Daniëls verhalende avonturen meteen compleet.
Later meer, eerst aan de bak:-)

Meer weten? Kijk hier voor meer info over de eerste serie.

Leave a Reply