Ik heb ook iets nieuws!

Sommige mensen gaan met Pinksteren nieuwe meubels kopen, sommigen vernieuwen hun keuken, sommigen gaan kamperen in de storm op Opwekking:-), en ik heb ook iets nieuws! Een uitgever! Voor mijn boek, Fars de Grondgraver. Scholten Uitgeverij uit Zwolle gaat gewoon mijn boek uitgeven! En volgend voorjaar 2020 staat mijn boek gewoon tussen allemaal andere nieuwe boeken in de voorjaarscatalogus van deze uitgever.

En als je ook iets nieuws wilt, dan kun je dit boek al bestellen! Stuur me een berichtje, dan vertel ik hoe. Fijn Pinksterweekend!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s