Illustrator!

Hebbes!
Een illustrator voor het boek. Emma de Zwaan gaat met me mee ondergronds.
Superblij met haar eerste schetsen, ervaring en de klik.
En bijzonder is, dat we beiden onze kinderdroom kunnen combineren in dit boek!

Hoe tof! De eerste bestellingen voor het boek zijn al binnen!
Ben je ook benieuwd? Je kunt het boek alvast bestellen en betalen. Op die manier creëer ik een spaarpotje om de kosten rondom dit boek te dekken. En help je me eigenlijk mee om deze droom waar te maken. Stuur me in dat geval even een berichtje. Dan hou ik je de komende tijd op de hoogte.

En dan nu weer verder.
Wordt vervolgd…

Oh en benieuwd naar het verhaal? Hieronder vind je een voorproefje…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s