Interview in Opwekking

Afgelopen voorjaar had ik een leuk interview met Annasjouk Nijhof van Opwekking. Omdat we met Over Schapen Enzo de voorstelling Fars de grondgraver zouden spelen tijdens Opwekking hadden we een aantal leuke gesprekken. Over geloofsopvoeding, over de belevingswereld van kinderen en over Bijbelverhalen. Helaas ging Opwekking niet door, maar het contact ging wel door. Dit resulteerde onder andere in een interview, 3 pagina’s foto’s en vertelling in het blad Opwekking. Over theatermaken, over de toffe dingen die ik mag doen, en over zoeken hoe je Bijbelverhalen bij kinderen, ook je eigen, in het hart krijgt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s