Wat ik eigenlijk wil…

Zo heet de voorstelling van Over Schapen Enzo, muziektheater wat ik maak samen met mijn medeschaap Ilse Bevelander. Het is een programma van liedjes, verhalen, scenes en interactie het met publiek. En er komt zoveel herkenbaars langs: dingen die je altijd al es wilde doen. Dingen die je toch niet lukken om te doen. Dingen die anderen altijd maar doen. En een heleboel wensen. Die wel of niet uitkomen. En waar je niet altijd invloed op hebt. En als klapper op de vuurpijl:  een heuse musical. Een minimusical, dat wel, maar met alles er op en eraan: hoofdrollen, live muziek, zang, echte sing-a-long-meezingers voor iedereen en een openingsdans.

Een van de liedjes van deze voorstelling is ‘Weet je weet je wat ik wil’. En deze is sinds deze week te horen via Spotify. Een liedje over dingen die je allemaal zou kunnen willen. En tegelijkertijd: wil je dat ook echt allemaal? Als je echt een wens mag doen, wat zou dat dan zijn. En voordat je het echt weet, ben je al weer afgeleid en heb je weer een nieuwe hartgrondige wens, waar je helemaal voor gaat. Wensen, het is soms echt. En soms is het ook een wel heel overtrokken begrip.

A.s. donderdag 28 maart spelen we deze voorstelling in Dordrecht. Kaartjes via Truetickets te verkrijgen.

En 5 april, spelen we nog een keer, maar dan in Hardenberg. Kaartjes via boekhandel Heinink in Hardenberg, of reserveer door te mailen naar overschapen@gmail.com

Ben jij er ook bij? Ik wel:-)

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s