Zilveren Duif?

Met jeugdtheatergroep De Vliegende Speeldoos hebben we vorig jaar een nieuwe musical gemaakt: Esther. Het schrijven van een script voor dit gezelschap is denk ik de mooiste en grootste klus die ik ken. Een script over een Bijbelverhaal, waar meer dan 120 rollen in moeten passen. Waar humor en ontroering in zit. En wat qua taal en toon de hele breedte van het kerkelijk spectrum in Nederland zou moeten passen als een jas. Dramaturgisch moet het interessant en Bijbels moet kloppend zijn.Esther is een mooie voorstelling geworden. Ontstaan met een team van goede collega’s.
En bij deze voorstelling hoort een cd met alle 9 liedjes uit deze musical. En laat die cd nou genomineerd zijn voor een Zilveren Duif, met 4 anderen, als beste kinder-cd van 2016. Ilse Bevelander en Jan Draaijer schreven alle muziek. En samen met Jan Draaijer schreef ik alle teksten.

Op 17 november is het Zilveren Duif Gala.

Leave a Reply