Mijn eerste boek!

Mijn eerste boek is een feit!
Fars de grondgraver ligt nu in de christelijke boekwinkels en is te bestellen via Scholten Uitgeverij. En zelfs bij bol.com:-) Of stuur me een berichtje, dan stuur ik je het boek eigenhandig en gesigneerd toe.

Fars de grondgraver is een sprookjesachtig verhaal voor kinderen van 4 tot 100 jaar en ouder. En heeft als motto: “Er is altijd wel een luikje naar het licht.”

Fars woont onder de grond. Daar is het donker en klein en muf. Het eten is er verschrikkelijk smerig. Fars wordt er steeds chagrijniger van.
Zijn oom Gosse droomt over een prachtige plek om te wonen. Met het lekkerste eten. Daarom stuurt hij Fars op pad om op zoek te gaan naar die mooie plek.
Samen met zijn schep graaft Fars zich een weg langs glibbers, grubbels en gronders en door gangen, holletjes en tunnels. Het avontuur tegemoet. Zal hij die mooie plek ooit vinden?

Reacties van lezers:
“Wat hebben jullie samen bijzonder werk afgeleverd. Echt een mooi vormgegeven, spannend, humoristisch en tof boek. Je puntige schrijfwijze maakt het moeilijk om te stoppen met lezen 😅. Gaaf om jouw dynamiek in de teksten te herkennen. You’ve got a gift!”

“Iedere avond weer genieten. Ik baal als hij straks uit is.”

“Wat is je boek prachtig, Mijn dochter las hem vanavond in bed al voor de 2de keer😊 en zelfs in haar gebed vroeg ze of ze maar veel naar het licht mocht kijken, dat dat toch echt de boodschap was.”

“Wow……wat een prachtig boek!!
Het voorleesboek van de jongens!”

Emma de Zwaan van Held en Bloem producties maakte de prachtige illustraties.