Bijbel om je oren

Welkom bij mijn project: De Bijbel om je oren


De Bijbel om je oren! is speciaal voor kinderen. Een hoorspel 2.0 met spannende vertelling, nieuwe liedjes en checkvragen.  Voor tijdens het spelen, in de auto onderweg, op zondag  nu je even niet naar de kerk kunt of voor het slapen gaan. Of samen met je hele klas of in de kerk, zodra het weer mag:-)  En voor ouders ook stiekem leuk om mee te luisteren.

Welke bijbelverhalen?
We hebben een twee series over Daniel.  Daniël  is een gewone jongen. Maar op een dag verandert zijn leven compleet. Het leven van hem en zijn drie vrienden wordt totaal op zijn kop gezet. In totaal hebben we 12 afleveringen over Daniel.
Daarnaast hebben we een serie over Noach en de nieuwste serie is ‘Ontmoetingen met Jezus. Deze bestaat uit 5 losse verhalen mensen die Jezus ontmoeten.

Nieuwsgierig? Luister hier voor een eerste indruk. Anderhalve minuut met fragmentjes van de eerste aflevering van Daniel.  
En je kunt ook via de website van debijbelomjeoren.nl een gratis aflevering beluisteren.

Waarom maak ik dit?
Ik hou van Bijbelverhalen en vind het belangrijk dat deze verhalen steeds weer verteld worden. Maar soms zoek je even een andere manier. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een vrolijke en beeldende manier om het verhaal opnieuw tot leven te brengen en om  iets over God te leren. Met je oren, zodat er ruimte blijft voor je eigen fantasie.

Ik maak dit samen met mijn man Henk Doest die een studio aan huis heeft. Samen laten we ons aan onze oren meeslepen de verhalen in.

Meer info?
Check de websitedebijbelomjeoren.nl
Of wordt lid: voor € 5,- per maand krijg je toegang tot onze handige app en heb je toegang tot meer dan 3,5u luisterplezier.
Meer info:https://debijbelomjeoren.nl/lid-worden-van-debijbelomjeoren/