De Bijbel om je oren!

Welkom bij mijn nieuwste project: De Bijbel om je oren!

De Bijbel om je oren! is speciaal voor kinderen. Een hoorspel 2.0 met spannende vertelling, nieuwe liedjes en checkvragen.  Voor tijdens het spelen, in de auto onderweg, op zondag  nu je even niet naar de kerk kunt of voor het slapen gaan. Of samen met je hele klas of in de kerk, zodra het weer mag:-)  En voor ouders ook stiekem leuk om mee te luisteren.

Waar gaat het verhaal over?
Het eerste verhaal om je oren gaat over Daniël. Daniël  is een gewone jongen. Maar op een dag verandert zijn leven compleet. Het leven van hem en zijn drie vrienden wordt totaal op zijn kop gezet. Misschien herken je dat gevoel ook wel in deze tijd…

Wat gaat het worden?
In 11 of 12 afleveringen van ongeveer 8 minuten per stuk, wordt het Bijbelverhaal van Daniël (gebaseerd op Daniel 1-6) verteld. Steeds met liedjes, checkvragen en vertelling.
Op dit moment is hoofdstuk 1 af en de volgende afleveringen zijn al volop in de maak.

Nieuwsgierig? Luister hier voor een eerste indruk. Anderhalve minuut met fragmentjes van het verhaal.

Waarom maak ik dit?
Ik hou van Bijbelverhalen en vind het belangrijk dat deze verhalen steeds weer verteld worden. Maar soms zoek je even een andere manier. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een vrolijke en beeldende manier om het verhaal opnieuw tot leven te brengen en om  iets over God te leren. Met je oren, zodat er ruimte blijft voor je eigen fantasie.
Samen met mijn man Henk Doest die een studio aan huis heeft, en onze  kinderen als publiek, werden we door dit verhaal meegenomen. Hopelijk jij ook!

Meer horen?
Dan kun je 2 dingen doen:
1. Deel dit bericht met deze teaser via een van de knoppen hieronder, dan krijg je komende week aflevering 1 gratis toegestuurd.
Laat je het me weten als je het gedeeld hebt? Stuur me een mailtje, pb of een postduif 🙂

2. Wil je veel meer afleveringen horen? Dat kan! De eerste 7 afleveringen zijn nu al te bestellen als download voor € 14,95. Je krijgt dan de komende tijd steeds elke nieuwe aflevering in je inbox! Met jouw bijdrage maak je gelijk de tweede helft van Daniël en hoorspelen over andere Bijbelverhalen mogelijk.

Zodra er meer duidelijk is over onze plannen over aflevering 8 t/m 11 van Daniël, laten we het weten. Bij vragen, neem gerust contact op.