Gratis aflevering Noach

Bij dezen een hoorproefje van Noach!

Misschien heb je het wel meegekregen: afgelopen jaar begon ik een nieuw project. De Bijbel om je oren. Een hoorspel over een Bijbelverhaal voor kinderen. Naast dat de verhalen zelf al hele avonturen zijn is het maken van een hoorspel dat ook. Schrijven, stemmetjes bedenken voor al die verschillende personages, gekke vragen om het interactief te maken, liedjes maken en de studio in om alles vast te leggen. Samen met Henk een vrolijk avontuur.

Vorig jaar maakten we binnen een jaar 12 afleveringen over Daniel. Nu is Noach aan de beurt.
En het toffe is, al veel kinderen en gezinnen hebben zich op deze manier aan hun oren laten meeslepen. De verbeelding gaat aan, fanatiek en keihard roepen ze de antwoorden op de checkvragen, sommige zinnen of hele liedjes krijgen een plek in het gezin. En het verhaal zelf komt tot leven en dichtbij.

Nu zijn we 6 afleveringen aan het maken over de wereldberoemde botenbouwer Noach en zijn gezin. Ben je nieuwsgierig of zou je de eerste aflevering van de Noach-serie helemaal willen horen?
Dat kan. Deel mijn facebookbericht en zorg dat ik daarvan weet:) En je krijgt aflevering 1 gratis in je inbox.
Mijn doel is om Bijbelverhalen dichterbij kinderen te brengen. Het zou echt fijn zijn als jij me helpt om het bestaan van dit hoorspel bij zoveel mogelijk kinderen en gezinnen bekend te maken. Want ik denk dat De Bijbel om je oren werkt.

Nieuwsgierig?
Check de teaser.
Meer weten? Op www.debijbelomjeoren.nl vind je alle info op een rij. En nog veel meer luistervoorbeelden.
Een serie bestellen voor je gezin of als kadootje? Dat kan in mijn winkel. Op die manier maak jij nieuwe afleveringen mede mogelijk.

Leave a Reply